Kongsvang

Intern Service

De små ting gør store forskelle

Det betyder heldigvis ikke det store for jeres arbejdsdag, om I løber tør for kaffe, om printeren igen er tom for blæk, eller at der ikke blev dækket op til mødet. Og hvem går egentlig op i, at telefonen ikke blev taget i receptionen eller om den interne post blev delt ud?

Nej vel? Lad os nu være ærlige.

Vi danskere går i stå, hvis ikke vi får vores morgenkaffe. Og bliver ovenstående opgaver ikke løst, sætter det tempoet ned på alle de vigtige kerneopgaver. Så det skal der selvfølgelig være styr på. Og løsningen! Ja, den sidder vi klar med.

Vi understøtter en velfungerende hverdag

Vores interne service handler ofte om mindre opgaver, men vi ved, hvor stor betydning de har for vores kunders dagligdag. Det handler nemlig om alle de ting, der gør, at I kan koncentrere jer om det, I er bedst til. Og ja, det kan f.eks. handle om at fylde og afkalke kaffemaskinen, men vi dækker faktisk alle de opgavetyper, man normalt vil forbinde med en receptionist, en handy(wo)man eller en piccolo. The sky is the limit, så I skal blot sige, hvad I har brug for. Og uanset hvor mange services, I køber af os, så gør vi det nemt med én primær kontaktperson og én samlet faktura.

Intern Service - Helt konkret

Der er næsten ingen grænser, men i dag løser vi f.eks. interne service-opgaver som: opvask, receptions-service, mødeopdækning, skifte pærer og hænge billeder op, vicevært-service, varemodtagelse, hente smørrebrød, oprydning, print og håndtering af bilpark. 

I kan også bruge vores interne service som en hjælpende hånd til jeres medarbejdere. Imens de knokler, kan vi vaske og pleje deres biler, lave indkøb eller få skjorterne renset. Det giver mere overskud i hverdagen og dermed gladere medarbejdere.

Er der opgaver, vores egne medarbejdere ikke selv kan klare, trækker vi på vores dygtige samarbejdspartnere og får opgaven løst. Alle vores samarbejdspartnere er naturligvis godkendt til Servicenormen, hvilket betyder, at der er ordentlige forhold – hele vejen rundt.

Sådan samarbejder vi

Vi er gode til at lytte, og vi starter altid samarbejdet med en gennemgang af jeres behov og jeres faciliteter, en god forventningsafstemning og herefter en klar, realistisk og målbar aftale. Vi tilbyder naturligvis faglig sparring i forhold til jeres ønsker, så vi sammen sikrer os, at aftalen lever op til jeres forventninger.

Når aftalen træder i kraft, er kvalitetstilsyn, dokumentation og dialog hele centrale indsatsområder, som sikrer, at I altid får den service, I har betalt for. Vores kvalitetssystem er gennemprøvet og velfungerende, og gør det muligt for jer altid at kunne følge med. Rent administrativt gør vi det nemt og overskueligt for jer, da I får én primær kontaktperson og kun én faktura. Uanset hvor mange ydelser, vi leverer.

Egne uddannede medarbejdere

Som kunde hos Kongsvang får I et fast serviceteam tilknyttet. Det betyder, at det er kendte ansigter, I møder i det daglige. Det er jeres sikkerhed for en højere kvalitet og optimerede arbejdsprocesser tilpasset jeres arbejdsplads. Vores medarbejdere har alle gennemgået Kongsvangs obligatoriske servicemedarbejder-modul, de bliver praksis-oplærte specifikt til opgaverne hos jer, og så møder de altid op i Kongsvang-uniform.

Ring til Gitte

Har I brug for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud, er vi altid klar med en kop kaffe eller en snak over telefonen. I ringer eller skriver blot til Gitte Rohmann i vores kundeservice.