Kongsvang

Kantine

Gør frokostpausen til noget særligt

Vi kender alle sammen kroppens signaler, når klokken nærmer sig middag. Hjernen sænker tempoet. Maven begynder at rumle, og tankerne bevæger sig længere og længere væk fra arbejdet. Det er tid til dagens vigtigste break; frokostpausen.

Frokostpausen er meget mere end den mad, vi spiser. Det er et socialt og rekreativt rum, hvor hovedet og kroppen samler kræfter. Vi kan sammen med jer gøre frokostpausen til en behagelig stund, hvor I sammen kan nyde et godt måltid og på bedste vis lade op til resten af arbejdsdagen.

Service - helt overordnet

Få sunde og velsmagende spiseoplevelser til jeres kantine. Med varierende og spændende retter tilpasset årstidernes frugt og grønt. Uanset menuen bestræber vi os på at lave alt fra bunden med ordentlige råvarer, og vi bager altid vores egne brød og kager. Alt kan laves helt eller delvist økologisk, og vi kan naturligvis imødekomme særlige behov og allergener.

Service - helt konkret

Vi kan tilbyde en komplet kantineløsning, og derudover en række populære ekstraservices, som tilfører en ekstra dimension til arbejdsglæden. Alt kan naturligvis skræddersys, så det passer til jeres behov og rammer.

  • Kantine – med lækker og varieret mad til frokostpausen
  • Egen café - med god espresso, lækkert brød og friskbrygget the.
  • Take Away - så medarbejderne kan få frisklavet og sund aftensmad med hjem på de lange dage.
  • Mad til møder - som løfter stemningen og sikrer, at ingen går kolde undervejs
  • Mad til events ude af huset – Picnic-kurve, snacks eller lækker grillmad. F.eks. til DHL-stafetten.
  • Særlige arrangementer – Vi kan f.eks. arrangere tema-dage i kantinen, hvor I sammen kan nyde en lækker italiensk buffet, gourmet-hotdogs eller klassiske tarteletter.

Uanset om det gælder hverdagene, julefrokosten eller fredagshyggen, så står vi klar til at understøtte den gode oplevelse med lækker mad.

Sådan arbejder vi

Vi er gode til at lytte, og samarbejdet starter altid med en gennemgang af jeres behov og jeres faciliteter, en god forventningsafstemning og herefter en klar aftale. Vi tilbyder naturligvis faglig sparring i forhold til jeres ønsker, så vi sammen sikrer os, at aftalen lever op til jeres forventninger.

Når aftalen træder i kraft, er løbende dialog et centralt indsatsområde, som sikrer, at I altid får den service, I har betalt for. Rent administrativt gør vi det nemt og overskueligt for jer at tilvælge vores kantine-service. I beholder jeres primære kontaktperson fra Kongsvang, og I får stadig kun én faktura. Uanset hvor mange ydelser, vi leverer.

De bedste samarbejdspartnere

Vores kantine-services hører under vores Facility Service. Det betyder, at arbejdet udføres af vores dygtige og erfarne samarbejdspartnere, som laver fantastisk mad og forstår at drive en god og moderne kantine.

De er, ligesom Kongsvang, godkendt til Servicenormen, hvilket betyder, at der er ordnede forhold hele vejen rundt. Vi står på mål for kvaliteten, og uanset hvor mange services I vælger fra os, så gør vi det stadig nemt med én primær kontaktperson og kun én samlet faktura. Intet administrativt besvær. 

Kantinedriften skal være helt i top og af høj service

På arbejdspladsen så kan det ikke understreges nok, hvor stor en rolle kantinen og frokosten spiller. Mad er det som driver mennesket, og når klokken begynder at nærme sig pausen, så bliver man mere dæmpet og energien falder. Hvis maven rumler, så vil man oftest også gå lidt hen i et tempo, som er langsommere end man sædvanligvis har.

Det er samtidig socialt og hyggeligt i kantinen, så ikke nok med at man får fyldt kroppen med god mad, så er man samtidig også sammen med andre. Du får altså både opladt batterierne rent socialt, når du sidder og får en sludder med kollegaer, samtidig med at tanken bliver fyldt op med god mad og fornyet energi. Det vil derfor ofte være et hyggeligt samlingssted for medarbejderne.


Den store service som der blive ydet

Hos os er der mulighed for, at du kan få en helt komplet kantineløsning. Du kan altså få det helt grundlæggende, hvor du så har mulighed for at vælge mellem nogle ekstra services. Der kan altså blive skræddersyet den løsning, som netop passer til jeres behov og de rammer I har hos jer.

Det der er mulighed for ved et samarbejde med os er, at der selvfølgelig er en kantine, hvor der er lækker og varieret mad til frokostpausen. En café med god espresso, lækkert brød og helt friskbrygget the. Take Away hvor medarbejderen kan få sund og god aftensmad med hjem, hvis der er de ekstra lange dage.

Møder kender du formentlig til, men der kan også blive sørget for mad til dem, da det er med til at forhøje stemningen, og sikrer også, at der ikke er nogen som løber tør for energi undervejs i mødet. Det handler derfor om, at I skal være åbne omkring, hvad det er i søger, og hvad I ønsker at få hjælp til. Det vil jo så gøre, at vi kan fokusere på at skabe den helt rette løsning for dig.


Den gode sparring er vigtig for samarbejdet

Vi har løbende dialog, så vi sikrer os at I får den service, som I betaler for hos os. Vi sørger samtidig for, at der er den gode faglige sparring, så vi sikrer os for begge parter, at aftalen den lever fuldt op til de forventninger som I har, når det er at I vælger at være partnere med os.

Ring til Gitte

Har I brug for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud, er vi altid klar med en kop kaffe eller en snak over telefonen. I ringer eller skriver blot til Gitte Rohmann i vores kundeservice.