Kongsvang

Rengøring

Miljøvenlig og effektiv rengøring

"Sikke et flot køkken vi mødte ind til her til morgen. Alle bemærkede det. Tak!
Annette Baden
Udviklingscentret Skansebakken

Vi elsker de små positive beskeder, vi får fra vores kunder. Dem modtager vi, fordi god rengøring gør en forskel. Det giver ro og overskud, og bidrager til et godt og sundt arbejdsmiljø. Derfor SKAL rengøringen selvfølgelig sidde lige i skabet, og det er vi (i al jysk beskedenhed) ret gode til at levere.

God og effektiv rengøring

Vi tilbyder god og effektiv rengøring til alle typer af miljøer. Heriblandt klassificerede hospitalsmiljøer. Rengøringen udføres af vores egne uddannede medarbejdere, som (ifølge vores kunder) er særdeles servicemindede, smilende og præsentable. De bliver praksis-oplærte specifikt til de områder, de skal gøre rent.

Vi anvender gennemprøvede metoder og svanemærkede rengøringsmidler, og så kontrollerer og dokumenterer vi med faste intervaller, at I får den kvalitet og service, som I skal have. Alle processer er gennemarbejdede og sat i system, sådan at I kan få rengøring af ensartet høj kvalitet uden udsving og afbrydelser. Ændrer jeres behov sig, vil I opleve os som en fleksibel og handlekraftig servicepartner.

Services - helt konkret

Rengøring har været vores kerneydelse siden 1998, så der er næppe en opgave, vi ikke kan løse. Helt konkret udfører vi f.eks:

  • Daglig rengøring
  • Kvartalsrengøring
  • Periodisk- og højderengøring
  • Hovedrengøring
  • Polish og oliebehandling af gulve
  • Rens af tæpper
  • Ad hoc rengøringsopgaver f.eks. efter vandskade, håndværkere, flytning, julefrokost og andre arrangementer.

Afhængigt af jeres ønsker og behov, gør vi rent ud fra én af følgende tre rengøringstyper, som vi er uddannede og certificerede i:

  • Programrengøring
  • Frekvensrengøring
  • INSTA 800 rengøring

Vi gør det ordentligt - hele vejen rundt

Når vi kan levere stabil høj kvalitet dag efter dag, skyldes det i særdeleshed, at vi sikrer ordentlige forhold for vores medarbejdere. Det ligger dybt i vores DNA. Og vi er stolte af at være godkendt til Servicenormen, hvilket er jeres garanti for, at der er orden i sagerne – på alle parametre.

I får med andre ord en servicepartner, som I kan have tillid til.

Ps. Om I vælger os eller en anden serviceleverandør, så håber vi, at I altid vil vælge en serviceudbyder, der er godkendt til Servicenormen og dermed slå et slag for ordentlige forhold i branchen.

Synlig og personlig rengøring

Af hensyn til vores personale har vi bevidst fravalgt natarbejde. Det betyder, at vi har lettere ved at rekruttere og fastholde vores dygtige medarbejdere, hvilket giver den ønskede stabilitet hos vores kunder.

Synlig (eller delvis synlig) rengøring styrker det gensidige samarbejde med jeres arbejdsplads, da vores medarbejdere bliver en integreret del af den eksisterende medarbejderkultur. Det bidrager til højere kvalitet og bedre forståelse for rengøringen. Det bekræfter den feedback, vi modtager fra vores kunder. I vores seneste kundeundersøgelse (2019) scorer vores medarbejdere i øvrigt 6.8 (ud af 7) for at være servicemindede, smilende og præsentable.

En samlet Facility løsning

Vi kan skræddersy en komplet løsning til jer, som dækker jeres samlede servicebehov. Udover rengøring tilbyder vi Intern Service, Kantine, Grøn Service, Vinduespolering, Vagtservice og rengøring af klassificerede miljøer. Og uanset hvor mange services I vælger, gør vi det nemt og overskueligt for jer at have et rent og sundt arbejdsmiljø. Vi tager hånd om al ledelse, drift og kvalitetssikring, og så får I én primær kontaktperson og skal kun forholde jer til én samlet faktura. Dét er nemt.

Ring til Gitte

Har I brug for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud, er vi altid klar med en kop kaffe eller en snak over telefonen. I ringer eller skriver blot til Gitte Rohmann i vores kundeservice.