Kongsvang

Vagt og Sikkerhed

Beskyt det, der betyder mest

Du tager lige en time ekstra på arbejdet. Dine kolleger er gået hjem, og efterårets mørke har sænket sig udenfor. Lyset er tændt, så du kan ikke rigtig se noget derude. Men udefra kan man kigge ind. Du hører en lyd et sted, men det er sikkert ingenting. Sikkert ingenting …

Du kender nok følelsen. Den er én af grundende til at vores kunder tilvælger vores vagt- og sikkerhedsservices. For trygheden er vigtig.

Præventiv effekt og hurtig reaktion

Tryghed og sikkerhed handler både om mennesker, bygninger og inventar. For medarbejdere kan der f.eks. være en tryghed i, at der med jævne mellemrum kommer patruljerende vagter forbi, som sikrer, at alt er, som det skal være. Og en patruljerende vagtvogn giver i sig selv en præventiv effekt.

Vores services handler også om at forhindre, at en lille skade bliver til en stor katastrofe. En gnist kan blive til en brand, og et sprunget vandrør kan skabe uoprettelige skader. Det gør en kæmpe forskel, om sådan noget bliver opdaget i tide. Men tryghed og sikkerhed kommer i mange former, og vores services imødekommer de fleste.

Vagt og sikkerhed - helt konkret

Vi tilbyder midlertidige vagter, patruljevagter og faste vagter. De kan holde styr på ind- og udgange, og de kan sikre, at alt er, som det skal være. Er døre og vinduer lukkede? Har alle forladt bygningen? Står kaffemaskinen tændt? Sker der noget, kan vagten reagere hurtigt og professionelt.

I kan også vælge at få intelligente alarm- og overvågningstjenester, som kan kommunikere med hinanden og vores kontrolcentral. Alt fra tyverialarmer til videokameraer. Mulighederne er mange, og vi kan altid byde ind med professionel rådgivning og sparring, så I får den bedste løsning tilpasset jeres behov.

Sådan samarbejder vi

Vi er gode til at lytte, og vi starter altid samarbejdet med en gennemgang af jeres behov og jeres faciliteter, en god forventningsafstemning og herefter en klar, realistisk og målbar aftale. Vi tilbyder naturligvis faglig sparring i forhold til jeres ønsker, så vi sammen sikrer os, at aftalen lever op til jeres forventninger.

Når aftalen træder i kraft, er kvalitetstilsyn, dokumentation og dialog hele centrale indsatsområder, som sikrer, at I altid får den service, I har betalt for. Vores kvalitetssystem er gennemprøvet og velfungerende, og giver jer som kunder mulighed for altid at kunne følge med. Rent administrativt gør vi det nemt og overskueligt for jer, da I får én primær kontaktperson og kun én faktura. Uanset hvor mange ydelser, vi leverer.

De bedste samarbejdspartnere

Vores vagt- og sikkerhedsservices hører under vores Facility Service. Det betyder, at arbejdet udføres af vores dygtige samarbejdspartnere, som er landsdækkende og blandt de bedste i Danmark inden for sikkerheds-området.

De er, ligesom Kongsvang, godkendt til Servicenormen, hvilket betyder, at der er ordnede forhold hele vejen rundt. Vi står på mål for kvaliteten, og uanset hvor mange services I vælger, så gør vi det stadig nemt for jer. I får én primær kontaktperson og kun én samlet faktura at forholde jer til. 

Ring til Gitte

Har I brug for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud, er vi altid klar med en kop kaffe eller en snak over telefonen. I ringer eller skriver blot til Gitte Rohmann i vores kundeservice.