Kongsvang

Vagt og Sikkerhed

Beskyt det, der betyder mest

Du tager lige en time ekstra på arbejdet. Dine kolleger er gået hjem, og efterårets mørke har sænket sig udenfor. Lyset er tændt, så du kan ikke rigtig se noget derude. Men udefra kan man kigge ind. Du hører en lyd et sted, men det er sikkert ingenting. Sikkert ingenting …

Du kender nok følelsen. Den er én af grundende til at vores kunder tilvælger vores vagt- og sikkerhedsservices. For trygheden er vigtig.

Præventiv effekt og hurtig reaktion

Tryghed og sikkerhed handler både om mennesker, bygninger og inventar. For medarbejdere kan der f.eks. være en tryghed i, at der med jævne mellemrum kommer patruljerende vagter forbi, som sikrer, at alt er, som det skal være. Og en patruljerende vagtvogn giver i sig selv en præventiv effekt.

Vores services handler også om at forhindre, at en lille skade bliver til en stor katastrofe. En gnist kan blive til en brand, og et sprunget vandrør kan skabe uoprettelige skader. Det gør en kæmpe forskel, om sådan noget bliver opdaget i tide. Men tryghed og sikkerhed kommer i mange former, og vores services imødekommer de fleste.

Vagt og sikkerhed - helt konkret

Vi tilbyder midlertidige vagter, patruljevagter og faste vagter. De kan holde styr på ind- og udgange, og de kan sikre, at alt er, som det skal være. Er døre og vinduer lukkede? Har alle forladt bygningen? Står kaffemaskinen tændt? Sker der noget, kan vagten reagere hurtigt og professionelt.

I kan også vælge at få intelligente alarm- og overvågningstjenester, som kan kommunikere med hinanden og vores kontrolcentral. Alt fra tyverialarmer til videokameraer. Mulighederne er mange, og vi kan altid byde ind med professionel rådgivning og sparring, så I får den bedste løsning tilpasset jeres behov.

Sådan samarbejder vi

Vi er gode til at lytte, og vi starter altid samarbejdet med en gennemgang af jeres behov og jeres faciliteter, en god forventningsafstemning og herefter en klar, realistisk og målbar aftale. Vi tilbyder naturligvis faglig sparring i forhold til jeres ønsker, så vi sammen sikrer os, at aftalen lever op til jeres forventninger.

Når aftalen træder i kraft, er kvalitetstilsyn, dokumentation og dialog hele centrale indsatsområder, som sikrer, at I altid får den service, I har betalt for. Vores kvalitetssystem er gennemprøvet og velfungerende, og giver jer som kunder mulighed for altid at kunne følge med. Rent administrativt gør vi det nemt og overskueligt for jer, da I får én primær kontaktperson og kun én faktura. Uanset hvor mange ydelser, vi leverer.

De bedste samarbejdspartnere

Vores vagt- og sikkerhedsservices hører under vores Facility Service. Det betyder, at arbejdet udføres af vores dygtige samarbejdspartnere, som er landsdækkende og blandt de bedste i Danmark inden for sikkerheds-området.

De er, ligesom Kongsvang, godkendt til Servicenormen, hvilket betyder, at der er ordnede forhold hele vejen rundt. Vi står på mål for kvaliteten, og uanset hvor mange services I vælger, så gør vi det stadig nemt for jer. I får én primær kontaktperson og kun én samlet faktura at forholde jer til. 

Skab tryghed med en professionel sikkerhedsvagt

Tryghed er en vigtig del af trivslen på en arbejdsplads. Tryghed handler både om mennesker, bygninger og andre værdier, og vi tilbyder sikkerhedsløsninger, som altid tilpasses behovet for i den enkelte virksomhed eller organisation.

Hos Kongsvang tilbyder vi skræddersyede og effektive løsninger på en lang række behov, så I og jeres medarbejdere kan koncentrere sig om de opgaver, I hver især er ansat til at løse. Vi tilbyder alt indenfor rengøring og anden Facility Management, så vores kunder altid har de bedste forudsætninger for at løse de daglige opgaver. Vi samarbejder med nogle af landets førende leverandører af services, og vi ser frem til et givende samarbejde, hvor vi sammen finder den helt rigtige løsning på jeres sikkerhedsbehov.

Uanset hvor mange services I vælger hos Kongsvang, har vi gjort det helt enkelt med én fast kontaktperson og én samlet faktura.

Lad os samarbejde om sikkerheds vagt og andre sikkerhedsløsninger

Hos Kongsvang er det gode samarbejde altid i højsædet, når vi hjælper virksomheder med effektive løsninger på praktiske behov. Vi er gode til at lytte, og vi danner os hurtigt et overblik over jeres behov, så vi sammen kan finde frem til de helt rigtige løsninger. Vi forventningsafstemmer altid med vores kunder og samarbejdspartnere, så aftalen lever op til, og gerne overgår, jeres forventninger. Dokumentation og kvalitetskontrol er faste bestanddele i vores løsninger og med én fast kontaktperson, kan vi nemt justere løsningen efter behov.

Vores Facility Management, herunder vores sikkerhedsløsninger, varetages af vores samarbejdspartnere, som er blandt landets bedste indenfor deres felt. Vores samarbejdspartnere er, ligesom Kongsvang, godkendt til Servicenormen. Servicenormen er jeres garanti for ordnede forhold hele vejen rundt, og Kongsvang står altid på mål for kvaliteten af de services, som vi formidler til vores kunder.

Lej sikkerhedsvagt – nemt og hurtig

Ordentlig, -hurtig, – og nemhed er nøgleord i de løsninger, vi leverer til vores kunder over hele landet. Servicenormen er jeres garanti for ordnede forhold hele vejen rundt, og vores politik med én fast kontaktperson, og én faktura uanset antallet af services, er jeres garanti for hurtig og nem kontakt, hvis der opstår behov for justeringer, tilkøb eller andet. Vores effektive sikkerhedsløsninger er med til at sikre, at små problemer ikke vokser sig uoverskuelige. Når det kommer til sikkerhed, er forebyggelse mere hensigtsmæssigt end problemløsning, når skaden er sket.

Lej en sikkerhedsvagt – kontakt os i dag

Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning på jeres sikkerhedsbehov. Vores dygtige og erfarne samarbejdspartnere er både leveringsdygtige i uddannede sikkerhedsvagter, smarte alarmsystemer og andre sikkerhedsløsninger, der skaber tryghed i hverdagen for virksomheder over hele landet. Vi er både leveringsdygtige af faste, midlertidige og patruljerende vagter, så I altid får den helt rigtige løsning på behovet i jeres virksomhed.

Vi har altid kaffe på kanden og inviterer gerne til et uforpligtende møde, så vi kan indlede et givende samarbejde, som skaber sikker- og tryghed for jeres virksomhed, medarbejdere og værdier. I kontakter blot vores kompetente og venlige kundeservice, så finder vi sammen et passende tidspunkt for et møde, fysisk eller over telefonen, så vi kan lære hinanden at kende.

Ring til Gitte

Har I brug for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud, er vi altid klar med en kop kaffe eller en snak over telefonen. I ringer eller skriver blot til Gitte Rohmann i vores kundeservice.