Kongsvang

Vinduespolering

Se verden gennem skinnende rene vinduer

Fugleklatter stjæler din opmærksomhed. Du kender det godt. Man kan godt se forbi dem, men de kan aldrig helt ignoreres. Derfor skal de selvfølgelig væk, og vi tilbyder gerne at fjerne dem for jer. Sammen med alt det øvrige skidt og snavs, som det danske vejr dagligt efterlader på jeres vinduer. Vi har jo allesammen brug for at kunne kigge ud mod verden, og det er altså lidt rarere, når ruden er skinnende ren.

Services - rene vinduer og pæne facader

Nu nævnte vi fugleklatterne. Vi kunne også have nævnt striber på vinduerne. De har lidt den samme effekt, for de tager fokus fra det, man gerne vil kigge ud på. Men perfekt polerede vinduer kræver de rette redskaber og den rette faglighed, og det stiller vi gerne til rådighed.

Vi tilbyder vinduespolering af alle typer vinduer. Sprosser, spejle, butiksvinduer og vinduet på 4. sal. Indenfor og udenfor, og naturligvis med svanemærkede produkter. Trænger facaden til en rensning, klarer vi også den. Det kan være i faste intervaller eller ved tidsbestilling; altså lige når det passer jer.

Services - helt konkret

Vi kan polere vinduer og rense facader af alle typer. Afhængigt af opgavens karakter trækker vi både på traditionelle og moderne metoder og redskaber. Er der vinduer, som er vanskeligt tilgængelige, kan vi f.eks. tilbyde vinduespolering med teleskopstænger. Metoden gør det muligt at polere vinduer i højden uden at anvende lift eller stige. Er jeres facader eller bygninger blevet medtagede af vind og vejr – eller graffiti – kan vi både tilbyde rensning og efterfølgende imprægnering. Her afhænger metoderne helt af typen af snavs og typen af underlag. Vi renser altid med størst mulig hensyntagen til miljøet.

Sådan samarbejder vi

Vi er gode til at lytte, og samarbejdet starter altid med en gennemgang af jeres behov og jeres faciliteter, en god forventningsafstemning og herefter en klar, realistisk og målbar aftale. Vi tilbyder naturligvis faglig sparring i forhold til jeres ønsker, så vi sammen sikrer, at aftalen lever op til jeres forventninger.

Når aftalen træder i kraft, er kvalitetstilsyn, dokumentation og dialog hele centrale indsatsområder, som sikrer, at I altid får den service, I har betalt for. Vores kvalitetssystem er gennemprøvet og velfungerende, og giver jer som kunder mulighed for altid at kunne følge med.

De bedste samarbejdspartnere

Vores vindues- og facadeservices hører under vores Facility Service. Det betyder, at arbejdet udføres af vores dygtige samarbejdspartnere, som er specialister på området. De er, ligesom Kongsvang, godkendt til Servicenormen, hvilket betyder, at der er ordnede forhold hele vejen rundt. Vi står på mål for kvaliteten, og uanset hvor mange services I vælger igennem Kongsvang, så gør vi det stadig nemt for jer med én primær kontaktperson og kun én samlet faktura.

Vinduespolering der er målrettet kundens behov

Hos Kongsvang har vi specialiseret os i at dække de behov, som virksomheder, organisationer og institutioner har i forhold til driften og vedligeholdelsen af deres faciliteter. Vi tilbyder førsteklasses vinduespolering gennem vores faste samarbejdspartnere, som med deres lange erfaring og blik for detaljen leverer tilfredsstillende resultater hver gang.

Kongsvang tilbyder alt i rengøring og Facility Management, så vores kunder kan koncentrere sig om og frigøre ressourcer til det daglige arbejde. Kontakt os i dag, så vi sammen kan aftale rammerne for en aftale, der er målrettet jeres behov for vindues-og facadepolering eller Facility Management.

Rengøring af vinduer kan øge arbejdsglæden og produktiviteten

Fugleklatter, støv og andet skidt kan stjæle din eller dine medarbejderes opmærksomhed. Du kender det sikkert selv. Med lidt god vilje kan man se væk fra klatter og snavs, men det kan aldrig ignoreres helt. Derfor bør det fjernes, så du og dine medarbejdere kan nyde rene linjer og overblik på arbejdspladsen.

Omgivelserne betyder noget i forhold til dine medarbejderes arbejdsglæde og produktivitet. Ved at sørge for rene vinduer, kan dine medarbejdere lade sig inspirere af udsigten, hvis der er brug for en tænkepause i en travl hverdag. Beskidte vinduer og facader kan give det forkerte indtryk af jeres arbejdsplads, så lad os hjælpe jer med at skabe et rent og professionelt udtryk. Vi løser alle slags rengøringsopgaver og polerer alle slags vinduer i det interval, vi sammen bliver enige om.

Lad os samarbejde om førsteklasses vindue rengøring

Samarbejde og kommunikation er vigtige elementer i den gode relation, som vi altid forsøger at skabe til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi er gode til at lytte og danne os et overblik over jeres behov, så vi altid kan tilbyde vinduespolering og andre services, der er skræddersyet til den enkelte virksomhed. Vi løser både store og små opgaver med vinduespolering og anden Facility Management, så vores kunder kan fokusere på andre områder.

Et godt samarbejde starter med den uforpligtende dialog, hvor vi forventningsafstemmer grundigt, så vi er sikre på, at arbejdet altid lever op til jeres forventninger. Vi har lang erfaring med vinduespolering, målrettet rengøring, kantinedrift og mange andre services, som er med til at sikre effektive arbejdsdage i virksomheder, organisationer og institutioner over hele landet. Vi råder over en stor gruppe medarbejdere med forskellige kompetenceprofiler og vores dygtige samarbejdspartnere, som er nøje udvalgt, supplerer os ved behov. Kongsvang står altid på mål for kvaliteten, uanset hvor mange services du vælger.

Vi samarbejder med dygtige og kvalitetsbevidste firmaer, hvor der er orden i sagerne hele vejen rundt. Man kan samle alle sine ydelser på en samlet regning, og dialogen foregår primært gennem jeres faste kontaktperson. På den måde kan vores kunder altid få svar på deres spørgsmål, melde om ændringer eller udveksle andre informationer. Den gode kommunikation er vigtig for os, og det vil du hurtigt kunne mærke, når du kontakter os for at høre nærmere om vinduespolering, facaderensning eller andre services.

Vi løser jeres behov for polering af vinduer og rens af facade

Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov, når vi tilbyder vindues- og facadepolering. Vi har løst forskellige opgaver for store og små virksomheder i mange forskellige brancher, offentlige institutioner, på sygehuse og mange andre steder, og vi gør dagligt brug af vores erfaringer, når vi skaber værdi for offentlige og private kunder.

Perfekt polerede ruder og perfekt rensede facader kræver den rigtige tilgang til opgaven. Vi råder over det rigtige udstyr og dygtige medarbejdere, der besidder den nødvendige ekspertise, som det perfekte resultat kræver. Vi gør både brug af traditionelle og moderne metoder i vores arbejde, hvor vi altid tager hensyn til de faktorer, som har betydning for den enkelte opgave.

Vi anvender svanemærkede produkter og fokuserer generelt på både kvalitet og at minimere vores fodaftryk mest muligt. Vi tager altid størst muligt hensyn til miljøet, når vi hjælper vores kunder med at skabe rene og indbydende facader med perfekt polerede ruder. Facadens udseende har stor betydning for førstehåndsindtrykket og opfattelsen af virksomheden eller organisationen, så lad os imponere jer med resultatet.

Få et tilbud på facade polering i dag

Vores dygtige samarbejdspartnere, som står for at udføre vindues- og facadeservices i praksis, er ligesom Kongsvang godkendt på Servicenormen. Det betyder, at der er ordnede forhold hele vejen rundt, og vi står altid på mål for kvaliteten af de services, som vælges gennem Kongsvang. Vi kontrollerer løbende, at vores samarbejdspartnere lever op til vores høje standarder for kvalitet, og I kan altid komme i kontakt med jeres primære kontaktperson, når behovet opstår. Her på siden har vi samlet information om det varierede udvalg af services, Kongsvang tilbyder.

Vores lange og brede erfaring har givet os et unikt netværk, som vi gør brug af, når vi udarbejder tilbud, der er målrettet forhold hos den enkelte kunde. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vinduespolering, rengøring eller andre services, og vi samarbejder kun med firmaer, som deler vores tilgang til arbejdet.

Kontakt os i dag for et uforpligtende møde med en af vores dygtige medarbejdere, som kan udarbejde et tilbud, der er målrettet jeres behov. Vi sørger altid for at lytte, så vi kan justere og målrette vores tilbud. Vi tilbyder alt i polering af vinduer og facade, og vi glæder os til at finde en løsning på jeres behov. Når rammerne for aftalen er på plads, kan vi gå i gang med arbejdet på jeres facader og vinduer eller hjælpe jer med andre serviceopgaver. Der er stor valgfrihed hos Kongsvang, hvor vi let kan justere i aftalen efter behov.

Ring til Gitte

Har I brug for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud, er vi altid klar med en kop kaffe eller en snak over telefonen. I ringer eller skriver blot til Gitte Rohmann i vores kundeservice.