Kongsvang

Støt kulturen

Aros

Støt kulturen

Vi har på mange måder været heldige i vores branche. Vi har klaret os godt igennem Covid-19, og rengøring bliver næppe nedprioriteret lige foreløbig. 
 

Desværre er andre brancher blevet ramt hårdt. Det er tydeligt, at kulturlivet bløder, og at mange dygtige mennesker (både kunstnere og alle dem bag kulisserne) er slemt udfordrede som konsekvens af Covid-19.

Aros

Dem har vi heldigvis mulighed for at støtte, og i Kongsvang gør vi det lige nu gennem vores medlemskab af Erhvervsklubben Aros. Og det er en win win, for vi kan på den måde støtte et vigtigt museum i Aarhus.

Samtidig får vi blandt andet også mulighed for at invitere nogle af vores medarbejdere ind og opleve kulturen på nærmeste hånd – hvilket vi netop har gjort. Og efterspørgslen har været stor fra vores servicemedarbejdere rundt i hele landet. Lige fra Grenå til Nibe og hele vejen over til Brøndby Strand. Det er fantastisk. 

Vi kan kun opfordre til at benytte og støtte kulturen, hvor man nu synes, det giver mening. Hvis kulturen svinder ind, er det et tab for os alle sammen.