Kongsvang

Tillykke til Kongsvangs august-jubilarer

En hektisk august har heldigvis haft plads til jubilæumsfejringer

Her ses regionschef Jette med vores skønne kollegaer serviceleder Marius, serviceleder Dorthe og assisterende serviceleder Mateusz.

Der har været fart på i august og alle medarbejdere har som altid gjort en kæmpe indsats for at få alt til at gå op i en højere enhed med masser af skønne nye kollegaer og hvad der ellers hører sig til denne tid på året.

Heldigvis har der også været plads til sociale og hyggelige stunder, og vi har endnu engang haft fornøjelsen af at fejre en masse skønne og dygtige kollegaer med deres milepæle i Kongsvang. 

I august har vi således kunnet afholde masser af jubilæer for vores værdsatte og skønne medarbejdere. August blev sparket festligt i gang med fejring af assisterende serviceleder Mateusz, serviceleder Dorte og serviceleder Marius der alle havde 5 års jubilæum.

Herudover har vi fejret både Jolanta, Vironica, Carmen-Nadia, Neculai, Loredana, Emil-Nicolae og Alina og deres 5 års milepæl. Gabriela har vi haft fornøjelsen af i hele 10 år, hvilket selvfølgelig også blev fejret. Laszlo-Levente, Mihai, Marius og Andrei udskyder deres fejring til senere, men et stort tillykke skal selvfølgelig stadig lyde indtil vi kan samles om dem.

Der er ingen tvivl om at det er skønt at kunne fejre så mange dygtige medarbejdere og en kæmpe tak og et stort tillykke skal selvfølgelig lyde til alle vores jubilarer. De gør hver dag et flot stykke arbejde som har kæmpe betydning for masser af mennesker i hverdagen.

Tak for jer allesammen hver især og hurra og tillykke med jeres jubilæum!

Vironica med sin gave og blomster til fejring af hendes 5 års jubilæum
Jolanta kunne også fejre 5 års jubilæum
Gabriela kunne fejre hele 10 flotte år i Kongsvang.
Loredana, Emil-Nicolae, Neculai og Carmen blev alle 4 fejret sammen for deres flotte 5 års jubilæer.