Kongsvang

Tillykke til Kongsvangs januar-jubilarer-2022

Stolte Kongsvang jubilarer fra januar

Året blev skudt i gang med endnu en omgang jubilæer

Stolte Kongsvang jubilarer fra januar
Tre glade kollegaer til jubilæumsfejring. Fra venstre: Serviceleder Margaret, servicemedarbejder Krzysztof og serviceleder Kamila

Januar er altid en spændende måned hvor året bliver sparket godt i gang. I januar 2022 havde ikke mindre end seks af vores skønne kollegaer jubilæer. Covid-19 viste desværre endnu engang sit grimme ansigt og der måtte derfor tages kreative løsninger i brug. Serviceleder Marius tog derfor på hjemmebesøg og afleverede blomster og gaver på sikker afstand til servicemedarbejder Ramona og Cornel-Mugurel, der begge kunne fejre deres 5 års milepæl i Kongsvang.

Serviceleder Margaret der ellers kunne fejre 10 flotte år i Kongsvang familien, måtte desværre udskyde sin fejring, men vi glæder os til at kunne svinge flagene og fejre hende med manér inden længe. Ligeledes venter vi med fejringen af Viorica som ligesom Margaret har været hos os i 10 år.

Joan har vi været så heldige at have hos os i hele 15 år, og hun blev overrasket på sin arbejdsplads med blomster og gave af serviceleder Joanna.

Heldigvis sluttede januar med en glædelig nyhed om ophævede corona restriktioner, og vi kunne derfor velfortjent fejre servicemedarbejder Krzysztof og hans 10 års milepæl i Kongsvang.

Det kan aldrig nævnes nok hvor pavestolte vi i Kongsvang er af det store arbejde vores medarbejdere hver dag gør for at holde hjulene igang. Rengøringsbranchen er en branche hvor hver eneste medarbejder gør en kæmpe forskel for vores kunder og det er værd at fejre.

Der skal derfor lyde et stort hurra og tillykke til alle vores skønne januar jubilarer. I kan være stolte af jer selv og jeres arbejde – det er vi nemlig! Af hjertet tak for indsatsen, vi håber vi må fejre mange flere jubilæer for jer i fremtiden.

Vil du også være en af hverdagens helte og kunne fejre jubilæum hos os? Så se vores ledige stillinger eller søg uopfordret her

Serviceleder Vyacheslav kunne stolt overrække gave og blomster til servicemedarbejder Krzysztof på hans 10 års jubilæum.
Servicemedarbejder Joan blev overrasket med gave på sin arbejdsplads af serviceleder Joanna. Hele 15 år har vi haft æren af at have Joan hos os.