Kongsvang

Tillykke til septembers-jubilarer

Mandache, 5-års jubilæum

Den 03.09.2023 var det Mandache Matincas 5-års jubilæum i Kongsvang. Han blev fejret i fredags den 01.09.2023 af hans kollegaer som kom og overraskede ham på hans arbejdsplads, AABC Vejlby Centervej. Det var en rigtigt hyggelig sammenkomst, med lækker kage og cola. Han fik selvfølgelig også udleveret en fin gave og vores nye form for blomster (Plant Selv Blomster Kort). 

Tak for din indsats i Kongsvang! og stort tillykke

Renatas, 10-års jubilæum

Den 08.09.2023 fejrede vi Renatas 10-års jubilæum i Kongsvang, det er jo super flot og dejligt, at hun har været en del af Kongsvang i så mange år! 
Hun blev overrasket af sine kolleger med en lækker morgenmad på hendes arbejdsplads. Selvfølgelig fik hun også sin gave og alternative blomster (et kort, man selv kan plante), som var fastgjort til en ballon i Kongsvangs karakteristiske blå farve. 
Renata er en af de første medarbejdere, jeg har ansat i Kongsvang, lige efter jeg havde afsluttet min drifts aspirantuddannelse. Jeg er meget stolt over, at hun var den første, jeg ansatte! Renata blev oprindeligt ansat som afløser og arbejdede med rengøring på forskellige steder, herunder Handelfagskolen i Odder, inden hun blev fastansat på Aarhus Rådhus. 

Vi siger stort tak for sin indsats i Kongsvang de sidste 10 år, og håber på mange flere gode år i fremtiden

Viktoroja, 5-års jubilæum

Den 10.09.2023 fejrede vi Viktoroja Maslobojeva 5-års jubilæum i Kongsvang. Hun fik udleveret en fin gave, samt et plant selv blomster kort. Vi er glade for at have hende i Kongsvang, hun arbejder godt sammen med andre og er dedikeret. Tak for din indsats og stort tillykke med den flotte præstation.

Kelds 20-års jubilæum

Den 13.09.2023 kunne vi fejre Keld bos 20-års jubilæum. Det er der ikke mange som kan prale af, men det kan Keld Bo. Han fik udleveret en fin gave i forbindelse med dagen. Vi sætter meget pris på hans dedikation til Kongsvang. Han er en stjerne og den indsats han giver, i hverdagen er værdsat både af vores kunder, kollegaer og alle omkring ham.

Tak for din indsats i Kongsvang og stort tillykke!

Sabinas 5-års jubilæum

Den 24.09.2023 fejrede vi Sabina Florentina Ardeleans 5-års jubilæum i Kongsvang. Sabina blev ansat på Grøndalsvej for 5 år siden. Det var egentlig meningen, at hun kun skulle være der i 3 dage som afløser, men vores samarbejde fungerede super godt. Sabina er både en grundig og engageret assistent, så vi var glade for at kunne tilbyde hende en fast stilling, og hun har været på Grøndalsvej lige siden.
Med tiden blev Sabina også tilmeldt danskundervisning igennem Kongsvang. Man kan tydeligt høre, at hun blev bedre og bedre til både at skrive og tale på dansk. Det er super flot klaret!

Hun er både hjælpsom, stabil og loyal, hvilket gør hende til en super god assistent. Privat er hun faktisk også en rigtig god bager og laver de mest fantastiske kager!
Jeg har overrasket Sabina med en gave fra Kongsvang og et blomsterkort hængt fast på en ballon. Hendes kollegaer kiggede også forbi, og sammen spiste vi kage. Samtidig fik alle udleveret jubilæumsgaven fra Kongsvang.
Jeg er utrolig stolt og glad for, at jeg får lov til at arbejde med så seje og engagerede mennesker hver dag!
Stort tillykke til Sabina!!