Kongsvang

Velkommen til vores nye hjemmeside

Så blev det endelig officielt. Vi kan i dag byde indenfor på en helt ny hjemmeside med lækkert nyt design og masser af nyt relevant indhold.

Vi måtte jo nok bare erkende, at vi var vokset fra vores gamle hjemmeside. En side, som har tjent os godt, men som ikke længere afspejlede den moderne virksomhed, Kongsvang er i dag.
Derfor er vi særdeles glade for i dag at kunne byde velkommen på en helt ny hjemmeside. Med nyt design, bedre struktur og masser af nyt indhold, som i højere grad afspejler vores Kongsvang DNA.

Nemmere at finde rundt

Det er naturligvis helt afgørende, at det er nemt og intuitivt at finde rundt på vores hjemmeside. Som jobsøgende skal du f.eks. hurtigt kunne finde vores ledige stillinger og læse om vores karrieremuligheder. Som potentiel kunde skal du nemt kunne finde vores services. Og alle skal uden problemer kunne finde relevante kontaktoplysninger, hvis de har brug for en snak.

Computer eller mobil

I 2020 kommer vi heller ikke udenom, at moderne hjemmesider er tilpasset de forskellige devices, som vi alle benytter, når vi bevæger os rundt på nettet. Vores nye side fungerer derfor bedre end aldrig før, uanset om du går på fra en computer, din mobil eller tablet.

Vi håber, du kan lide siden og dens indhold. Vi håber, du nemt kan finde det, du søger. Og vi håber, at du derfor vil have lyst til at vende tilbage en anden god gang.

Siden er udviklet i samarbejde med det aarhusianske mediebureau, Convince.