Kongsvang

Vi er nødt til at passe på hinanden

Mundbind - fordi vi er nødt til at passe på hinanden

Vi får løbende spørgsmål og kommentarer til vores brug af mundbind ude hos nogle af vores kunder. Nogle synes det skaber utryghed. Nogle synes det modsatte. Og nogle er bare nysgerrige på det.
 
De blandede reaktioner gør, at vi har lyst til lige at fortælle hvor, hvornår og hvorfor vores medarbejdere benytter mundbind. Det kunne jo være, I også har gjort jer tanker om det.

Derfor bruger vi mundbind

Det skyldes naturligvis Covid19, og det korte svar er, at vi bruger mundbind for at højne sikkerheden for jer og vores medarbejdere.
 
Det er til gengæld ikke, fordi vores medarbejdere er syge. Ej heller, fordi vi er specielt vilde med mundbind. Vi kan godt se, at de jo dybest set minder alle om sygdom og på den måde kan være utryghedsskabende.
 
Omvendt må vi også bare konstatere, at verden er ramt af en virus, som ikke kan eller skal ignoreres. Den er her – om vi vil det eller ej.
Og i det lys vælger vi den positive vinkel på mundbindene. De beskytter – gensidigt. Og de minder andre om, at vi alle skal huske at passe på os selv og hinanden. Så vi hurtigst muligt kan vende tilbage til en hverdag, hvor nærhed ikke går hånd i hånd med smitterisiko.

Hvor og hvornår bruger vi mundbind

Oftest griber vi til mundbindene (eller evt. visirer), når vi har en kombination af flere risikofaktorer. Det spiller f.eks. ind, hvis vores medarbejdere har synlig rengøring og på den måde kan komme i tæt kontakt med jeres brugere i huset. Det spiller også ind, hvis der er særligt høje smittetal i området. Og så spiller det ind, hvis medarbejderne gør rent på flere forskellige lokationer. Med andre ord: Des større risici, des større sandsynlighed for, at vi benytter mundbind.
 
Vi holder naturligvis hele tiden øje med, hvad myndighederne anbefaler. De anbefalinger følger vi, så vores indsats ift. Covid19 kan og vil ændre sig løbende, som tingene udvikler sig.

Vi står altid til rådighed

Har I spørgsmål til ovenstående, er I altid velkomne til at give lyd. Og skulle I derudover have spørgsmål omkring rengøring/Covid19, så står vi altid klar med professionel rådgivning – og handling.