Kongsvang

Zaynabs gode start

Et tæt samarbejde med Vejle Jobcenter har ført Zaynab til Kongsvang. Her har hun fået en rigtig god start på sin første arbejdsplads.

Vores gode samarbejde med Vejle Jobcenter har ført til flere succesfulde ansættelser. Én af vores nye medarbejdere er Zaynab Meskhali, som efter nogle måneder i Kongsvang nu kan se tilbage på en rigtig god start: 

Jeg er rigtig glad for at være i Kongsvang, for der er hjælp til en, når man ikke har prøvet arbejdet før.  det har faktisk været nemt at starteDa jeg skulle oplæres, var Heidi (Zaynabs leder) rigtig god til at forklare tingene og vise mig, hvordan det skulle gøres 

“Jeg fik lært tingene på en god måde og blev klogere. Og det er rigtig rart, at hvis jeg har spørgsmål, kontakter jeg bare til Hedi, så er hun altid god til at komme med hjælp og vejledning”, fortæller Zaynab.

Zaynab på arbejde i Kongsvang

Glad leder og en tilfreds kunde

Spørger man Zaynabs leder, Heidi, er der også stor tilfredshed med Zaynabs start og indsats i Kongsvang: 

“Jeg må sige, at jeg er stolt af hende. Hun klarer det så fint og har været god til at forstå og udføre opgaverne. Det gør mig glad, men det betyder jo også, at vi har en meget tilfreds kunde. For Zaynab scorer højt, når der bliver lavet kontroller på hendes områder”, fortæller Heidi.

Zaynabs vej til Kongsvang

At Zaynab og flere af hendes kolleger i dag arbejder i Kongsvang, skyldes et godt samarbejde med Vejle Jobcenter. Det foregik således: 
 
1: Vi fortalte Jobcenter Vejle, hvad vi søgte i Kongsvang 
2: Jobcentret lavede en for-screening af nogle af deres jobsøgere (fra forløbet “Integrationskvinder”) 
3: Vi holdt et kort oplæg (på jobcentret) for 9 udvalgte kvinder 
4: Vi havde efterfølgende korte individuelle samtaler med hver af dem 
5: Tre af kvinderne gik derfra enten med en job- eller praktikaftale. 
6: I dag er de alle tre ansatte i Kongsvang.